Werkzaamheden Dr. de Blecourtstraat, Industrieplein en Wolfskuilseweg

Geplaatst 31 aug. 2012 02:21 door Jasper Breurkens
Op de Energieweg ter hoogte van de Dr. de Blecourtstraat zal de komende weken, vanaf maandag 3 september 2012, een nieuwe rotonde worden aangelegd. In eerste instantie zal er gewerkt worden aan de zijde van het CBR en vanaf de tweede week van oktober 2012 zal er gewerkt worden aan de zijde van DESTIL. In deze periode van 10 weken zijn de Ambachtsweg en de Dr. de Blecourtstraat alleen bereikbaar via de rotonde van de Ambachtsweg (bij SAPPI).

De reconstructie van de hoofdrijbanen is opgesplitst in twee delen. Eerst zal het gedeelte tussen de Dr. de Blecourtstraat en de Ambachtsweg worden aangepast, vervolgens het gedeelte tussen de Ambachtsweg en de Scheepvaartweg. Het verkeer zal gedurende deze periode van 10 weken via de rijbanen aan de oostzijde rijden. Het verkeer tussen de Scheepvaartweg en de Ambachtsweg gaat via de parallelweg. Voor beide richtingen geldt 1 rijbaan. Ook zal de Energieweg 2 nachten worden afgesloten om de nieuwe asfaltlaag aan te brengen. 

Begin september 2012 zal ook gestart worden met de aanpassing van de Wolfskuilseweg. Verkeer dat vanuit de Wolfskuilseweg richting Energieweg gaat, zal alleen rechtsaf kunnen slaan. Bij het Industrieplein kan men de Energieweg op om de bedrijven aldaar te bereiken (Industrieplein -> rotonde ANAC)